It is nice!

recherché par la police

Kategori: Allmänt

Jag hörde en anekdot av min klasskompis som vi kan kalla "M" som var så talande för tjejers situation i Nice så jag var bara tvungen att återge den:

M bor lite längre bort från centrum och för att ta sig hem kan hon antingen cykla en lugn omväg eller cykla igenom Nice prostitution- och strippklubbsområde. En sen kväll hade hon varit så trött att hon inte orkade cykla runt hela området utan tog en Vélo Bleu (motsvarande alvedoncykel i Stockholm) och började cykla rakt igenom. Då stoppar en polisbil henne och säger att hon inte bör cykla där så sent eftersom det är alldeles för farligt, och att de mycket hellre skjutsar hem henne. Men M svarar Äsch, det är ingen fara och tackar nej till erbjudandet och fortsätter cykla. Polisbilen bestämmer sig ändå för att köra efter henne hela vägen, som ett slags poliskortege, för att se att det inte händer något.


När M kommit fram till sin Vélo Bleu-station har hon bara två kvarter kvar att gå för att komma hem, men polisbilen propsar på att det är för farligt att gå i det här området så sent och erbjuder ännu en gång skjuts så att hon kommer ända hem till dörren. M går till slut med på det och sätter sig i bilen. När hon väl satt sig och bilen börjar rulla de två kvarteren frågar polismännen vad hon heter, var hon kommer ifrån, om hon har någon pojkvän och slutligen om hennes nummer.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen:
Det finns ingen hejd på fransmännen.

Kommentarer

  • Rebecca säger:

    Det är inte lätt att vara tjej här...

    2012-04-04 | 14:09:18
  • Emma säger:

    hhaha skrattade gott åt det här.

    2012-04-04 | 16:23:14
    Bloggadress: http://theoppsites.blogg.se/

Kommentera inlägget här: