It is nice!

Un cappuccino, deux verres de vin et un grand devoir

Kategori: Allmänt

Vi var ute i solen och sprang på morgonen. När vi gjorde våra sit- och pushups på gräsmattan högst upp på kullen bredvid två frisbeekastande killar kom deras västbeklädda pudel om och om igen med orange puck som han ville att Rebecca skulle kasta. Vi tänkte Ahmenååh hundtricket, gammalt, uttjatat, och ingen gör det ändå lika bra som Alexander Skarsgård. Men de försökte inte alls flörta, utan fick med huvudet mellan benen hämta tillbaka deras lekglada hund. Vi tänkte Aha det finns alltså fransmän som inte är äckliga. Sedan sprang vi hem.

Efter att ha stängt in oss på Rebeccas rum med mat, choklad och top model Sverige för att städerskan hade invaderat vardagsrummet, skulle vi ta oss ner på stan för pluggfik. Utanför boulangeriet där vi skulle köpa lite på-vägen-snacks mötte vi två sjuttonåriga småpojkar som täckte hela den smala trottoaren och sa stopp ni kommer inte förbi om ni inte ger oss en puss. Vi tänkte Där försvann det hoppet, och svarade med ett alltför artigt Non s'il vous plaît.

Här är tre bilder från vårt pluggfik. Först var vi på vårt jättemysiga och trevliga favoritcafé i gamla stan.


När det stängde gick vi vidare till Destilleriet, som också är mysigt, men kanske inte lika trevligt och studentvänligt, men det får gå.

Ikväll ska Anastasia, Rebecca och några till från klassen gå på the Artist som jag redan har sett. Jag kommer därför ha hela huset för mig själv och ska passa på att skypa, öva AS-reportoar, repa loopar och göra en välbehövd dammsugning i mitt rum.

Au revoir.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: